Rólunk írtákSzia Attila!

Megmondva az őszintét, rosszat nem igazán tudok írni ugyanis amilyen tudással érkeztem (szakközép) matek terén ahhoz képest világit alkottam :) max annyit hogy lehetett volna olcsóbb :)

Gábor Amikor negyven felett elkezdtem az egyetemet, nem is gondoltam hogy ennyi tantárgy alapul a matekon és szinte mindegyik gondot fog okozni. Az első matek előadáson jóformán sokkot kaptam és lázasan keresgélni kezdtem a neten egy olyan segítség után aki nekem (nagy kritikus vagyok) megfelel.

Szerencsém volt, elsőre egy közelben lévő matektanárt találtam, de persze akkor még mindig ott volt a sok kérdőjel: nem túl fiatal, nem nagyon drága, biztos hogy hetente kell járni?? Megfűztem két csoporttársam és elmentünk Attilához..... hát ez - mint utóbb kiderült- meghatározó döntés volt. Talán az egyik legjelentősebb a felsőfokú tanulmányaim során. Első alkalommal előjött a nagy kérdéssel: mi nem megy? S én soroltam: matek, géptan, mechanika, fizika..... meg általában az egész műszaki terület, hiszen kb. 24 éve érettségiztem! Hétről hétre szívesen jártunk mindannyian a vidám, érthető és "magyarra lefordított" óráira. Tetszett az intelligens előadásmód is. Ennek köszönhetően sikerült az összes vizsgánk, nem volt egyetlen karesz ZH sem, az év végi akadályokat is vettük, s ami számomra a legjobb érzés volt: nyugodtan tudtam elmenni a vizsgákra, mert tudtam hogy felkészült vagyok, Attila sok gyakoroltatása miatt. Az otthoni gyakorlásra kiadott házi feladatokat először nagyon utáltam, de rá kellett jöjjek, hogy ebben is igaza volt a " tanár úrnak" tényleg kellettek.

Most már végzősként nincs matek, meg a többi szörnyűség, de bármikor visszamennék ha muszáj, s hálás szívvel gondolok vissza azokra a szerda estékre. Nem hogy ajánlani, de jó szívvel csak őt tudom ajánlani a sikeres vizsgákhoz, bármely korosztálynak is van rá szüksége.

Judit Rengeteg sikeres vizsgát köszönhetek Attilának, nagyon segítőkész és rengeteg plusz gyakorló anyaggal is ellát az órák alatt, ami nagyon hasznos. Nagyon rugalmas és megértő, mindig lehet rá számítani. Ha te is oda teszed magad akkor simán menni fog bármelyik vizsga amire ő készít fel :)

Judit Én sok szórólapot eltettem matek és mechanika tanárokról az egyetem elején. Első félévben jártam is egy tanárhoz, aki egyébként nem volt olcsóbb sokkal mint Attila, viszont csak matekkal tudtunk haladni, mechanika igazából pénzkidobás volt. Szóval felhívtam Attilát és következő héten találkoztunk is... Ha jól emlékszem kb. 4 óra alatt megtanította nekem az első féléves anyagot mechanikából és sikerült is a vizsgám.... És mondhatni hogy ott ragadtam nála... Azóta sikeres lett 2 félév matek 3 félév mechanika na és ugye a FOTA is.... A zh és vizsgafelkészülésben sokat tud segíteni akár úgy is hogy nem egészen lep meg a feladaton amit a vizsgán kapsz... És volt Bánkisként a tanáraink észjárását is egész jól ismeri. És tényleg rugalmas ha netán nincs szabad időpont akkor esetleg lehet egy hasonlókat tanuló csoporthoz is csatlakozni ami nem mellesleg olcsóbb is. :)

Ádám "Sziasztok. Osztálytársak beszélgetéséből figyeltem fel a megyamatek.hu weboldalra, melyet rövidesen felkerestem. Kapcsolatba léptem velük e-mailen melyre rövidesen válaszoltak és megbeszéltük az első személyes oktatás időpontját. Ekkor még úgy gondoltam egy oktatás, korrepetálás csak személyesen lehet hatékony. Úgy alakult, hogy aznap a forgalmi helyzet miatt több órát álltam a dugóban, így telefonon le kellett mondanom a megbeszélt korrepetálást. Habár nem az Ő hibájukból alakult így, oktatási díjat nem kellett fizetnem. A következő alkalommal Skype-on próbálkoztam melynek a hatékonysága nagyon meglepett. Normál net kapcsolattal is élvezhető volt az óra, a levezetések, magyarázatok jól láthatóan jelentek meg, az óra anyagát mentett fájlként mindig megkaptam. Ez bizonyult a leghasznosabbnak, hiszen - mint egy jegyzetet - újra és újra át tudtam nézni és - emlékezve a magyarázatra - nagyon hozzájárult a felkészüléshez, a vizsgák sikeréhez. Az oktató türelmes, segítőkész, felkészült, a vizsgakövetelményekkel, beadandók tartalmával, formai követelményeivel jobban tisztában van, mint a diákok, többéves tapasztalat segíti ehhez és persze a korábbi évfolyamok elmentett tudástára. ;-)
Az oktatási időpontok tekintetében rugalmasak, levelező képzéshez kifejezetten javasolt, hiszen kora reggeli vagy késő esti időpontok is megoldhatóak. Ennek fejében persze a diákoktól is elvárják a rugalmasságot, abban az esetbe, ha számukra jön közbe valami és módosítani, átszervezni szükséges a korábban megbeszélteket.
Csak javasolni tudom mindenkinek, akik úgy érzik néhány előadás után, hogy rossz helyre keveredtek és soha nem sikerülhet elsajátítani a tananyagot. Amúgy sajnos sok egyetemi oktató tanulhatna abból, hogyan kell úgy magyarázni, hogy a tananyag leadásán túl meg is értsék a hallgatók mi is a feladat és milyen út vezet a megoldásig.

Zoltán
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a megyamatek.hu oldalra. Nem Budapesti lévén, skype-on történtek a konzultációk, amik minőségben egyáltalán nem maradtak el egy személyes találkozáson alapuló órától.
Attila felkészült oktató, a céltól függően szervezett kereteken belül folytak az órák hogy minél jobban lefedjük a kívánt tananyagot. Ettől eltekintve az órák rugalmasak, személyre szabhatók, ha esetleg kapsz egy házi feladatot vagy egy másik tárgyból van szükséged hirtelen segítségre, akkor biztos lehetsz benne, hogy megkapod, és nem kell másik tanárhoz sem menned! Csak ajánlani tudom!

Tamás
Az én személyes tapasztalatom a megyamatek.hu módszerével kapcsolatban nagyon pozitívak.
Emlékszem az első alkalomra, amikor hozzád mentünk, még 2012 környékén. Akkor a matektudásom már nagyon kopott volt, hiszen 1976-os születésű emberként az érettségit már jó régen leraktam és aztán a matekkal már nem foglalkoztam továbbiakban.
Amikor felkerestünk, akkor viszont a helyzet az volt, hogy főiskolai matekvizsgára kellett készülni. Persze idejében észbe kaptunk a csoporttársaimmal, hogy ez nem fog menni, ha nem kérünk segítséget és nem is szabad abban bízni, hogy ez 2-3 alkalom után majd menni fog. Ennek megfelelően már szeptember végén vagy október elején elkezdtünk hetente 1 alkalommal járni az órákra.
A tudáshiány nem csupán a matekra korlátozódott, mert mechanika témaköre is elég távol állt tőlünk, ezért felváltva kértük a korrepetálást (egyik héten matek a másikon mechanika).
Ami az óra felépítésében nagyon tetszett, hogy teljesen az alapoktól kezdünk el mindent. Az első 20 percben azt hittem, hogy soha nem fogunk eljutni ilyen tempóban sehová, de aztán rájöttem, hogy milyen jó is volt, olyan messziről kezdeni, mert az alapokat megszilárdítottuk, amire lehetett építeni. Az építés pedig egyáltalán nem volt fáradságos. Alapvetően lusta vagyok, így házi feladatokat nem is nagyon csináltam, de órán olyan szépen a helyére került minden, hogy a végén matekból és mechanikából is 4-esre sikerült levizsgázni, ami nagyon nagy eredmény! Az elején abban bíztunk, hogy valahogyan a tanár jóindulatával majdcsak megszerezzük azt a kettest, a végén meg még bosszankodtam is, hogy miért rontottam el egy-egy feladatot a vizsgán. ?
Mindenkinek csak ajánlani tudom a megyamatek.hu-t!

István
Szia Attila!

Köszi a sok segítséget a Fizika ZH felkészítésekhez! A 2. ZH is nagyon jól sikerült, a Balázs is meg Én is max pontot írtunk. Így a vizsgára ő 17 pontot visz én meg 20-at. Maximum 20-at lehet vinni szóval jól indulunk :D.

Mégegyszer köszi mindent!

Tamás
Kedves Kati és Attila!

Megvan a 06.04-i vizsga eredménye: analízis II. tárgyat egy 3-as kollokviumi és egy 4-es gyakorlati jeggyel sikerült abszolválni. A jó eredményt Nektek, és főleg Katinak köszönhetem!

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánok!

Üdv.,

Évi
Szia! Köszönöm a sok segítséget négyes lett a mechanikám. :-)

Csilla

2012-2022 © Minden jog fenntartva megyamatek.hu | Matematika Korrepetálás | Online oktatás