Bemutatkozás

A megyamatek.hu oldal tanáraiként 2011 óta segítünk felkészíteni a hozzánk forduló diákokat felvételikre, érettségikre, valamint egyetemi zh-kra, vizsgákra. Általános iskolától az egyetemi szintig különböző reál- és műszaki tantárgyak oktatásával, korrepetálásával foglalkozunk. Fennállásunk óta rengeteg diák sikerében osztozhattunk.

Óráinkon az előtted álló vizsga tipikus példáinak begyakorlására fektetjük a hangsúlyt. Felkészülésed tömör és érthető segédanyagokkal támogatjuk.

Ha szeretnél bejutni a legjobb középiskolába, vagy nem szeretnél lemaradni az államilag finanszírozott egyetemi képzésről, illetve ha egyetemi hallgatóként szeretnél vizsgáidon minél jobb eredményt elérni, és e céljaid eléréséhez magántanárra van szükséged, akkor jelentkezz nálunk e-mailen, facebook-on vagy telefonon!

Fontos! A különböző vizsgákon történő illegális segítségnyújtásban nem veszünk részt, valamint beadandó feladatok megírását nem vállaljuk, de annak elkészítésében szívesen segítünk. Az alábbiakban olvashatod munkatársaink rövid bemutatkozóit.

Bóka Attla matematika korrepetálás

Bóka Attila - Ügyvezető, oktató
Tanulmányaimat az Óbudai Egyetem Gépészmérnöki karán végeztem. Oktatással, magántanítással több, mint tizenöt éve foglalkozom. Ez idő alatt rengeteg diák sikerében osztozhattam. Óráimon - figyelembe véve az egyéni tanulási ritmusodat - igyekszem rövid idő alatt a legtöbbet kihozni belőled. Mivel a legtöbb diákom első sorban konkrét feladatok megoldására kíváncsi, ezért az órákig tartó bizonyításos elméleti levezetések helyett egy rövid, lényegre törő elméleti bevezető után elkezdjük a kérdéses feladatok gyakorlását.

Igyekszem a modern kor eszközeit kihasználni, hogy minél könnyebben és kényelmesebben tanulhasson nálam mindenki, aki tudásra vágyik. Több éve online formában is oktatok, illetve oktató videók készítésével is foglalkozom. A mechanika I. - Statika tantárgy már elérhető az easyMaths oldalán. https://easymaths.hu/onlinekurzusok/obudai-egyetem/mechanika-statika/35/1087

Tantárgyak, amiket oktatok:
- középiskolás matematika, fizika, kémia
- főiskolai, egyetemi szintű analízis, valószínűség számítás, operációkutatás, statisztika, mechanika, ábrázoló geometria, műszaki rajz, forgácsolás technika, autocad

Bóka Attla matematika korrepetálás

Begidsán Eszter - Oktató
A magántanítást egyetemi tanulmányaim alatt kezdtem. Pedagógus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen német nemzetiségi szakirányon szereztem, így korrepetálást eleinte német nyelvből, illetve magyar nyelv és irodalom tantárgyból tartottam általános iskolai és gimnáziumi szinten. Azóta e tárgyak mellett matematikatanítással is foglalkozom.

Számomra a tanulás és a tanítás igazi kihívatás. Minden órán célom, hogy a tanítványim ne csak megtanulják és megértsék, de sikerélményeik által meg is szeressék a tananyagot. A közös tanulás során az iskolai elvárásokhoz igazodva jól érthető és átlátható segédanyagokkal vesszük végig a témákat és a hozzá tartozó feladatokat.

Tantárgyak, amiket oktatok:
- általános iskolás matematika, fizika, kémia, magyar nyelv és irodalom
- középiskolás matematika, fizika, kémia, magyar nyelv és irodalom
- német nyelv

Kovács Katalin - Oktató
Több mint húsz éve vagyok gyakorló oktató, műszaki területen. Diplomáimat a ZMNE BJKMF gépjárműgépész karán és a SZIE MSC Műszaki Fejlesztőmérnöki karán szereztem.

Óráimon az adott témakört gyakorlatias példákkal teszem könnyebben érthetővé, legyen az általános iskolás, középiskolai, vagy felsőfokú műszaki téma. Fontos, hogy le tudjam kötni a figyelmedet, így fogod megérteni a tananyagot. Ha úgy érzed, hogy nem boldogulsz egy feladat megoldásával, akkor nyugodtan kérdezz, megbeszéljük, így leszel sikeres. Az évek során nagyon sok diákot készítettem fel érettségire és kísértem végig egyetemi tanulmányaikat. Büszkeséggel tölt el, hogy segítségemmel sikeres vizsgákat tettek.

Tantárgyak, amiket oktatok:
- középiskolás matematika, fizika, kémia
- főiskolai, egyetemi szintű analízis, valószínűség számítás, mechanika, ábrázoló geometria, műszaki rajz

2012-2022 © Minden jog fenntartva megyamatek.hu | Matematika Korrepetálás | Online oktatás